The Fanni Effect

2017\01\18

Hogyan legyél olyan gyönyörű, amilyen valójában vagy?

 

Ha Neked is eleged van abból, hogy nem vagy boldog azzal, aki reggelente visszanéz a tükörből, ha úgy érzed nem vagy elég, ha irigykedve nézed a nőket az utcán…ez az üzenet Neked szól!

pexels-photo-128983.jpeg

 

More:

alapozó tudatos szépítészet

2016\09\27

Hogyan éljünk túl egy rossz napot?

A mai szerintem fogalma lehetne a rossz reggeleknek. Korán kellett kelni, el is aludtam, fél készen indultam el otthonról. Már 10 perce vártam az ügyfelemre, amikor küldött egy sms-t: Ma mégsem jó.

Ha ez nem egy rosszul induló reggel... Hát nem tudom mi lehet az.

donut_worry_1.jpg

Ilyenkor kedvem lenne visszabújni a takaróm alá, és egész nap az általam kreált melankólia mocsarában dagonyázni. Na ez az amit egy felnőtt, tudatos nő nem csinálhat! ( Vagyis Anya mindig ezt mondja... és ki vagyok én, hogy megkérdőjelezzem? ) Íme az én tippem arra, hogyan éljünk túl egy rossz napot! 

 

More:

alapozó tudatos

2016\07\17

Ciao Bella! - Óda az olasz nőkhöz

Számomra Olaszország már régóta a plátói szerelem megtestesítője. Ha valaki ült már velem egy asztalnál olasz étteremben, tudja, felnőtt filmek színésznőit megszégyenítő hangokkal dicsérem a szakács munkáját. Egy pénteki görbe estén meg is fogalmazódott, az azóta szálló igévé lett mondat: "Ettől a pizzától én gyereket akarok!"

Gyerekkoromat szövetporban tartósítva töltöttem, így az olasz szövetek tapintása már az ujjlenyomatomban is látszik.

Sminkesként pedig... nincs az a jámbor, türelmes ember, aki végig tudná hallgatni a végeláthatatlan eposzokat, amiket az olasz kozmetikumok dicsőítésére szoktam írni.

A mi szerelmünk, Olaszországgal, sajnos eddig vívódó távkapcsolatként működött, és valljuk be, egyikünk sem volt biztos abban, hogy az első randink alkalmával is megmarad a szikra...

Aztán a munka, mi más, végre összehozott minket és megtörtént a leginspirálóbb dolog az életemben..

More:

alapozó tudatos díva-téma